برنامه ریزی جهت اجرای طرح بــزرگ پـــزشک خـــانواده در مناطق شهری کرمانشاه آغاز گردید:

برنامه ریزی جهت اجرای طرح  بــزرگ پـــزشک خـــانواده در مناطق شهری کرمانشاه آغاز گردید:
دراین راستا درتاریخ 17/2/91 یک جلسه با حضور مسئولین واحدستادی مرکز بهداشت ویک همایش درتاریخ 18/2/91 درسالن همایش های این مرکز تشکیل گردید.

- پیــرو ابلاغ دستور بــرنامه ریزی واجــرای طرح پــزشک خـــانواده درشهــرستان کــرمانشاه،درتـاریخ 17/2/91 درمحل دفترآقای دکترنصیری سرپرست مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه وبا حضور ایشان ومعاونت های بهداشتی ودرمانی ،آقای دکترکبودی مسئول واحد طرح وگسترش ومسئولین واحدستادی مرکز بهداشت نشستی برگزار گردیدوپس از بحث وتبادل نظر های لازم مقرر گردیددراسرع وقت برنامه عملیاتی طرح مطابق با دستورالعمل مربوطه وبا توجه به اطلاعات گردآوری شده  و وضعیت موجودشهرستان تهیه گردد.دراین جلسه مسئولین کمیته های ستاداجرایی برنامه پزشک خانواده شهری کرمانشاه تعیین شدند.
- درتاریخ18/2/91نیز یک جلسه توجیهی با حضورمسئولین وکارکنان واحدهای ستادی مرکزبهداشت درمحل سالن همایش های این مرکز برگزارگردیدکه دراین جلسه آقای دکتر نصیـری سرپرست مرکز بهداشت و آقای دکترکبـودی مسئول واحد طرح وگسترش درخصوص کلیه ابعاد طرح  بــزرگ پـــزشک خـــانواده شهری برای همکاران بحث نمودند.
- همچنین درعصر همان روز( 18/2/91)درمحل دفتر فرماندار محترم کرمانشاه یک جلسه مقدماتی با موضوع معرفی طرح پزشک خانواده شهری تشکیل گردید.
درپایان این جلسه همکاران محترم نظرات وپیشنهادات  خود راجهت اجرای هرچه بهتر این طرح درشهرستان کرمانشاه ارائه نمودند.
درتاریخ 19/2/91 برنامه عملیاتی پیشنهادی پزشک خانوده شهری شهرستان کرمانشاه به معاونت محترم بهداشتی دانشگاه ارسال شد.

اخبار ومطالب مرتبط:
وزیربهداشت:منابع و اعتبارات برنامه پزشک خانواده را دولت پرداخت می کند
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی:تمام توان خود را برای اجرای موفق طرح پزشک خانواده به کار می گیریم
پزشک خانواده، نسخه شفابخش سلامت کشور

بــالای صفحــه بالای صفحه