درتاریخ 18/4/91 یک برنامه آموزشی درخصوص طرح پزشک خانواده شهری جهت مسئولین کلینیک ها ودرمانگاههای شبانه روزی سطح شهرستان کرمانشاه برگزار گردید:

این برنامه آموزشی با حضور آقای دکتر حمزه معاونت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار گردیدوبه معرفی طرح پزشک خانواده شهری پرداخته شد.

با توجه به اینکه کلینیک ها ودرمانگاههای خصوصی ودولتی شبانه روزی نیز در طرح پزشک خانواده شهری مشارکت خواهند نمود مرکزبهداشت شهرستان کرمانشاه، از کلیه مسئولین کلینیک های مذکور  سطح شهرستان جهت آشنایی با طرح بزرگ ملی پزشک خانواده شهری دعوت نمودو این عزیزان درتاریخ 18/4/91دریک برنامه آموزشی ودرمحل سالن اجتماعات دفتر سرپرست مرکز بهداشت با طرح مذکورونحوه ثبت نام آن آشنا شدند.
 این برنامه آموزشی با حضور آقای دکتر حمزه معاونت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه،آقای دکتر نصیری سرپرست مرکزبهداشت شهرستان کرمانشاه وآقای دکتر کبودی مسئول گروه طرح وگسترش شهرستان کرمانشاه اجرا گردید.