بخش دیالیز بیمارستان دکتر معاون صحنه افتتاح شد

صبح امروز بیست و ششم اسفندماه باحضور دکتر مرادی رییس دانشگاه علوم پزشکی، دکتر شادنوش رییس مرکز مدیریت پیوند و بیماری های وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی و فرماندار صحنه بخش دیالیز بیمارستان دکتر معاون صحنه افتتاح شد.

دکتر مرادی با بیان اینکه زیربنای این بخش حدود ۲۲۰ متر مربع است گفت: ۹۰ متر از این بخش محدوده سالن بیماران است که شامل اتاق (سالن)بیماران ،،اتاق R/o،اتاق تمیز و کثیف،اتاق استراحت پرسنل ،اتاق استراحت همراهان،انبار و... است.

وی اظهار داشت: ۷ تخت و دستگاه دیالیز در این بخش به تعداد ۲۰ نفر بیماران دیالیزی شهرستان صحنه خدمت می کند.

دکتر مرادی هزینه بهسازی و تعمیرات بخش و هزینه تجهیزات این بخش را جمعاً حدود یک میلیارد تومان اعلام کرد.

رئیس دانشگاه با اشاره به اینکه از آنجا که در بیمارستان جدید شهرستان صحنه مکانی برای دیالیز در نظر گرفته نشده بود گفت: راه اندازی این بخش مطالبه مردمی و مورد انتقاد مردم شهرستان بود که خوشبختانه امروز محقق گردید.