جلسه آموزشی HIVوسل

برگزاری جلسه آموزشی HIVوسل جهت مسئولین وناظرین مراکز خدمات جامع سلامت شهری وروستایی

در تاریخ 5 فروردین ماه 1403 جلسه آموزشی با موضوع اهمیت نظام مراقبت سندرمیک بیماریهای واگیر با اولویت بیماریابی( سل و اچ ای وی) ،برای مسئولین مراکز و کارشناس ناظر مراقب سلامت مراکز محله محور،  توسط  کارشناسان گروه بیماریهای واگیر مرکز بهداشت(آقای مهندس رحمانی،میرزایی ودکتر کریمی) وهمچنین کارشناس گروه بیماریهای واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه(آقایان دکتر فخرالدینی،مهندس باوند پور وسرکار خانم دکتر رضایی، در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت کرمانشاه برگز ار گردید .در ابتدای جلسه آقای رحمانی کارشناس مسئول بیماریهای واگیر ضمن عرض خیر مقدم به مدعوین و اهداف جلسه به ارائه شاخص های بیماری اچ ای وی و سل، و انتظارات، شناسایی و بیماریابی با  توجه به تغییر  الگوی انتقال بیماری،را  ارائه نمودند . در این جلسه در خصوص نحوه شناسایی موارد جدید در سطح خدمات جامع سلامت شهری وروستایی،عملکرد مراکز مذکور،نحوه ارجاع،مراکز مشاوره بیماریهای رفتاری، مراکز زنان آسیب پذیر وهمچنین همکاری وهماهنگی در مراکز خدمات جامع سلامت واستفاده از ظرفیت تمامی همکاران مراکز (پزشک،ماما،روانشناس، مراقبین سلامت و...) وهمچنین پزشکان،ماماها وآزمایشگاه های بخش خصوص ، بیمار یابی در گروههای هدف ،تاکید ویادآوری گردید  .

بیماریها  7
بیماریها  5