برگزاری جلسه آموزشی بررسی عملکرد شاخص ها و بیان انتظارات و آشنایی باچک لیست پایش برنامه سالمندان

این جلسه جهت مراقبین سلامت پایگاههای سلامت شهری و کارشناسان سلامت خانواده مراکز خدمات جامع سلامت روستایی برگزار گردید.

در تاریخ 11اردیبهشت 1403 جلسه آموزشی  تحت عنوان بررسی عملکرد شاخص ها و بیان انتظارات و آشنایی باچک لیست پایش برنامه سالمندان جهت مراقبین سلامت پایگاههای سلامت شهری  و کارشناسان سلامت خانواده مراکز خدمات جامع سلامت روستایی در سالن جلسات مرکز بهداشت شهرستان برگزار گردید. درابتدای جلسه سرکار خانم اویسی کارشناس مسئول سلامت خانواده ضمن خیر مقدم و قدردانی از تلاش همکاران در ارتقائ شاخص ها ، به بیان  اهداف و انتظارات برنامه سالمندان پرداختند . در ادامه سرکار خانم عطاری کارشناس برنامه سالمندان به اهداف جلسه و اهمیت تکمیل چک لیست و بیان انتظارت برنامه سالمندان اشاره نمودند. سپس ایشان به آموزش چگونگی نحوه تکمیل چک لیست ها ونحوه استخراج شاخص ها ی برنامه سالمندان از سامانه سیب وبررسی عملکرد برنامه سالمندان در طی سال 1402وحدود انتظارات گروه سلامت خانواده در خصوص ارتقاءشاخص های برنامه سالمندان پرداختند. و در نهایت مروری بر نکات مهم و ضروری بسته خدمت سالمندان با مشارکت حاضرین بصورت پرسش و پاسخ انجام گرفت.ومستندات و بسته های خدمت تهیه شده در قالب فایل برنامه سالمندان سال 1403 تحویل نمایندگان مراکز خدمات جامع سلامت شهری / روستایی داده شد.

خانواده  5
خانواده  4