کلینیک تخصصی مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه افتتاح شد:

کلینیک تخصصی مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه صبح روز پنج شنبه بیست و هشتم خردادماه با حضور جناب آقای حیدری طیب نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی – سالار احمدزاده رئیس شورای اسلامی شهر کرمانشاه و مهندس شه پرست رئیس کمیسیون بهداشت و درمان شورای اسلامی شهر کرمانشاه و جمعی از پزشکان و کارکنان مرکز بهداشت استان و شهرستان کرمانشاه افتتاح گردید .
دکتر نصیری سرپرست مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه در حاشیه افتتاح این مرکز عنوان کرد در این مرکزمراقبت های ویژه مادر و کودک ، تخصص های اطفال ، زنان و زایمان و داخلی ، مشاوره های ژنتیک ، تغذیه و روانشناسی وجود دارد و این کلینیک محل ارجاع تخصصی بیمه روستایی و حاشیه نشین های شهر می باشد.
وی در ادامه افزود :با شروع برنامه های طرح تحول نظام سلامت در سال گذشته تحول چشمگیری در حوزه بهداشت و درمان صورت گرفته که از اواخر سال گذشته این برنامه ها به سمت توانمندسازی حوزه بهداشت سوق پیدا کرده است که از آن  جمله می توان به برنامه پزشک خانواده روستایی و توانمندسازی حاشیه شهر اشاره کرد .
دکتر نصیری اظهار داشت : در تمام مناطق روستایی تابعه شهرستان کرمانشاه پزشک ، ماما و کارشناسان بهداشت به اندازه کافی وجود دارد که در این مناطق روستایی آزمایشگاههای مدرن نیز فعالیت می کنند
 ایشان ضمن اشاره به وجود یک شبکه آزمایشگاهی منسجم و مجهز در تمام نقاط شهر کرمانشاه گفت : از جمله آزمایشگاهها می توان آزمایشگاه مدرن مرکز بهداشتی درمانی جعفرآباد را نام برد که در یک منطقه محروم قرار دارد .
وی در ادامه با تاکید بر توانمندسازی مناطق حاشیه شهر افزود : مرکز بهداشتی درمانی جعفرآباد که در منطقه بسیار محروم و مستضعف قرار دارد از خدمات پزشک ، دندانپزشک ، آزمایشگاه ، مراقبت های مادر و کودک ، واکسیناسیون ، ترویج زایمان طبیعی و آموزشهای خودمراقبتی در حوزه های مختلف سود می برد که امید داریم این مرکز با مشارکت خوب مردم این منطقه به عنوان یکی از مراکز توانمند و نمونه حاشیه نشین در کلانشهرهای کشور تبدیل شود .
دکتر نصیری در پایان از افتتاح آزمایشگاه مدرن آب ، آزمایشگاه طبی در مرکز حاج افغانی ، آزمایشگاه شهرک امام ، کلینیک طب کار ، روستای سالم و برنامه های دیگر در آینده نزدیک خبر داد .
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه پیشرفت وارتقاء درکلیه زمینه ها را مرهون حمایت ها ورهنموندهای دکترکریم ریاست دانشگاه علوم پزشکی دانستند.
در ادامه این مراسم سالار احمدزاده رئیس شورای اسلامی شهر کرمانشاه ضمن تشکر و قدردانی از زحمات دکتر کریم ریاست دانشگاه علوم پزشکی ، دکتر نصیری سرپرست مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه و پرسنل فعال مرکز بهداشت یادآور شد :
هر روز شاهد افتتاح یک طرح بهداشتی درمانی در سطح شهر کرمانشاه هستیم که این امر باعث شده کرمانشاه به جایگاه اصلی خود که همان کلانشهر است رسانده شود .
وی در بحث خدمات رسانی به مردم افزود : دانشگاه علوم پزشکی در مقوله خدمات رسانی به مردم گوی سبقت را از دیگر ادارات و سازمانها ربوده است که این نشان از درایت و مدیریت دکتر کریم ریاست دانشگاه دارد .
رئیس شورای اسلامی شهر کرمانشاه در ادامه اظهارداشت : به پاس زحمات پرسنل زحمتکش بهداشت و درمان کرمانشاه و در جهت مطالبات این قشر شورای اسلامی در صدد تاسیس کمیسیون بهداشت و درمان برآمد که این امر با زحمات آقای مهندس شه پرست و به ریاست ایشان راه اندازی و شروع به فعالیت نمود .
درپایان مراسم وضمن بازدید ازاین کلینیک ، آقای حیدری طیب نماینده مردم کرمانشاه درمجلس شورای اسلامی از زحمات وتلاشهای بی شائبه دکترکریم ریاست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ودکتر نصیری سرپرست مرکز بهداشت شهرستان و پرسنل خدوم وزحمتکش آن تقدیر وتشکرنمودند.

لازم به ذکر است  آدرس کلینیک فوق : کرمانشاه ،  خیابان  منزه ،  محل سابق بیمارستان شهید فهمیده می باشد.

افتتاح کلینیک تخصصی مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه