همایش خود مراقبتی با محوریت شعار ایمنی غذایی از مزرعه تا سفره جهت مددجویان کمیته امداد برگزارگردید

همایش خود مراقبتی با محوریت شعار ایمنی غذایی از مزرعه تا سفره جهت مددجویان کمیته امداد  برگزارگردید

همایش خــود مـــراقبتی با محوریت شعار سازمان جهانی بهداشت ( ایمنی غذایی از مزرعه تا سفره)، با حضور 60 نفر از بانوان تحت حمایت  کمیته امداد امام خمینی(ره)، درروز یکشنبه تاریخ 31خردادماه1394در محل سالن اجتماعات ولایت واقع در شهرک دانش برگزار گردید.
از آنجا که خودمراقبتی شامل اقدامات و فعالیت‌های آگاهانه، آموخته شده و هدفداری است که فرد به منظور تأمین ،حفظ  و ارتقاء سلامت خود و خانواده اش انجام می دهد، این همایش با هدف توانمند سازی مددجویان کمیته امداد در خصوص اصول خود مراقبتی و افزایش سطح آگاهی آنان در رابطه با خود مراقبتی تغذیه ای برگزار شد.
 در این همایش خانم بابایی کارشناس آموزش سلامت مرکز بهداشت شهرستان و خانم عباسی کارشناس بهداشت خانواده مرکز ظفر به عنوان مدرس حضور داشتند.
در پایان به سؤالات مطرح شده توسط حاضرین پاسخ و راهنمایی های لازم ارائه شد. و بسته های آموزشی شامل بهداشت باروری به حاضرین اهداء گردید.