برگزاری کارگروه فرمانداری به مناسبت هفته سلامت

اولین کارگروه سلامت وامنیت مواد غذایی فرمانداری کرمانشاه در سال 95 در تاریخ بیست و پنجم فروردین ماه در فرمانداری کرمانشاه برگزار شد .
در این کارگروه که با حضور دکتر خانی معاون سیاسی و امنیتی فرمانداری کرمانشاه و سازمانهای سلامت محور برگزار شد خانم دکتر آئین فر معاون بهداشتی مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه شرح جامع و کاملی از برنامه ها و فعالیتهای این مرکز در هفته سلامت را بیان نمودند .
دکتر آئین فر در ادامه خواسته ها و انتظارات مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه را از سازمانهای سلامت محور از فرمانداری ، آموزش و پرورش ، شهرداری ، هلال احمر ، محیط زیست و نیروی انتظامی و دیگر نهادها جهت برگزاری بهتر هفته سلامت اعلام نمودند .
دکتر خانی معاون سیاسی امنیتی فرمانداری نیز ضمن تقدیر از فعالیتهای مرکز بهداشت ابراز داشتند که فرمانداری کرمانشاه و دیگر سازمانها و ارگانها نهایت همکاری را با این مرکز خواهند داشت و ابراز امیدواری کرد که با اجرایی شدن این برنامه ها بتوان گامی در جهت ارتقاء سطح سلامت جامعه برداشت .

اخبار ومطالب مرتبط:
درباره روز جهانی بهداشت(سلامت) وهفته ی سلامت:

هفته سلامت: 7-1  اردیبهشت 1395 5

هفته سلامت: 7-1  اردیبهشت 1395 4