برگزاری کارگاه "اقدامات اولیه در نشت مواد شیمیایی محیط کار"

درتاریخ سوم تیر ماه 1395 ، درمحل سالن همایش های مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه کارگاه "اقدامات اولیه در نشت مواد شیمیایی محیط کار" برگزار گردید.
در این برنامه آموزشی ابتدا سرکار خانم مهندس خانم  مهندس عسگری (کارشناس سلامت حرفه ای) در رابطه با " برنامه مدیریت جامع مواد شیمیایی محیط کار" و همچنین مشخصات مواد شیمیایی مد نظر در این برنامه به ارائه مطلب پرداخت.
سپس آقای مهندس شهبازی( کارشناس مسئول واحد سلامت حرفه ای مرکز بهداشت )درخصوص وضعیت عوامل شیمیایی درکارگاهها تحت پوشش وشاغلین درمعرض این عوامل در شهرستان کرمانشاه و "اقدامات اولیه در نشت مواد شیمیایی محیط کار" ونحوه انجام آنالیز شغلی بحث نمود.
درادامه آقای مهندس پایکوب وخانم عزیزی(از واحد آموزش سلامت) به معرفی برنامه ملی خود مراقبتی و همچنین برنامه سفیران سلامت پرداختند.
درپایان جلسه پرسش وپاسخ برگزار شد.

مطالب مرتبط:

راهنما ودستورالعمل جامع موادشیمیایی خطرناکبرنامه عملیاتی مدیریت حوادث شیمیایی در محیط کار + لسیت موادشیمیایی وضمائم
راهنما ودستورالعمل جامع موادشیمیایی خطرناک راهنما ودستورالعمل جامع موادشیمیایی خطرناک

کارگاه "اقدامات اولیه در نشت مواد شیمیایی محیط کار" 4

کارگاه "اقدامات اولیه در نشت مواد شیمیایی محیط کار" 5