پروژه احداث مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی ماهیدشت مورد بازدیدمسئولین استان قرارگرفت

بازدید از مرکز جامع سلامت شبانه روزی ماهیدشت

در تاریخ نهم آبان ماه 1397 با حضور آقای دکتر صفری نماینده محترم کرمانشاه در مجلس ، جناب آقای دکتر رنجبر فرماندار محترم کرمانشاه ، اقای دکتر ابراهیم شکیبا معاون امور بهداشتی ( هیئت همراه) ،بخشدار و شهردار ماهیدشت و دکتر طلوعی رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه ، بازدیدی  از پروژه  احداث مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی شهری روستایی ماهیدشت انجام شد.
این پروژه با اعتباری بالغ بر یک میلیارد وهفتصد میلیون ریال و در زمینی به مساحت 1800 متر مربع ، زیربنای 1200 متر مربع وبامشارکت بنیاد برکت و وزارت بهداشت احداث گردیده است. ودارای خدمات اورژانس ، پزشک عمومی ، خدمات دندانپزشکی ، آزمایشگاه تشخیص طبی بوده ، خدمات بهداشتی درمانی را بصورت شبانه روزی ارائه خواهد کرد.
دراین بازدیدبر تصریح در روندتکمیل و راه اندازی این مرکز و رفع موانع انجام کار تاکیدگردید.