برگزاری همایش روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای در شهرستان کرمانشاه

khc
در این همایش کارشناسان بهداشت حرفه ای شاغل در سطوح مختلف حضور داشتند

روز پنجشنبه 12 اردیبهشت ماه 1398 همایش روز جهانی ایمنی  بهداشت حرفه ای در محل سالن همایش های مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه با حضور همکاران بهداشت حرفه ای معاونت محترم بهداشتی دانشگاه ، دکتر امیدی از گروه بهداشت حرفه ای دانشــکده بهداشت کرمانشاه ، کاردان وکارشناسان بهداشت حرفه ای شاغل در کــارخانجات ، شرکت ها ،و بیمارستان های حوزه شهرستان کرمانشاه وهمکاران بهداشت حرفه ای شاغل در ستاد ومراکز تابعه مرکز بهداشت کرمانشاه برگزار شد..

در این همایش ابتدا سرکار خانم دکترجوکار، معاون فنی مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه به حضارمحترم خیر مقدم و روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای  را تبرک گفتند.  در ادامه آقای مهندس شهبازی کارشناس مسئول واحدبهداشت حرفه ای مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه به بررسی وضعیت واحد بهداشت حرفه ای شهرستان کرمانشاه  وعملکرد آن درسال1397 پرداخت. سپس آقای دکتر امیدی عضو هیات علمی گروه بهداشت حرفه ای، دانشکده بهداشت کرمانشاه درخصوص تازه های بهداشت حرفه ای و سنجش عوامل زیان آور محیط کار  و ....  بحث نمود.
سپس آقای مهندس ریزوندی به نمایندگی از انجمن صنفی بهداشت حرفه ای استان کرمانشاه ضمن تبریک روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای ، مباحث مربوط به انجمن مذکور را مطرح کرد.
در پایان
آقای دکتر خسروی پزشک گروه پیشگیری ومبارزه با بیماریها مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه به بحث پیرامون انجام خطر سنجی بیماریهای قلبی عروقی ، وانجام آزمایش و بررسی احتمال سرطان روده بزرگ ، سرطان دهانه رحم ، سرطان پستان ، در پایگاه های سلامت بصورت رایگان پرداخت.

آینده کاری ایمن و سالم

A Safe and Healthy future of work