برخی از فعالیت های واحد سلامت خانواده به مناسبت روز ملی جمعیت

khc
​برگزاری نمایشگاه ، همایش ، نصب بنر و .....

برپایی نمایشکاه پویایی بالندگی وجوانی جمعیت:

به مناسبت فرارسیدن روزملی جمعیت (30اردیبهشت سالروز ابلاغیه سیاستهای کلی جمعیت ازسوی مقام معظم رهبری)گروه سلامت خانواده  مرکزبهداشت شهرستان کرمانشاه اقدام به برپایی دو نمایشگاه پویایی ، بالندگی وجوانی جمعیت در فرهنگسراهای گل نرگس وکوثربا همکاری شهرداری  از تاریخ 30 اردیبهشت لغایت دوم خرداد سال 1398 با انجام خدمات مشاوره باروری سالم نموده است.

برپایی نمایشکاه پویایی بالندگی وجوانی جمعیت 13
برپایی نمایشکاه پویایی بالندگی وجوانی جمعیت 12
برپایی نمایشکاه پویایی بالندگی وجوانی جمعیت 11

برپایی نمایشکاه پویایی بالندگی وجوانی جمعیت 9
برپایی نمایشکاه پویایی بالندگی وجوانی جمعیت 8
برپایی نمایشکاه پویایی بالندگی وجوانی جمعیت 7
برپایی نمایشکاه پویایی بالندگی وجوانی جمعیت 6
برپایی نمایشکاه پویایی بالندگی وجوانی جمعیت 5
برپایی نمایشکاه پویایی بالندگی وجوانی جمعیت 3
برپایی نمایشکاه پویایی بالندگی وجوانی جمعیت 2

به مناسبت فرارسیدن روزملی جمعیت (30اردیبهشت سالروز ابلاغیه سیاستهای کلی جمعیت ازسوی مقام معظم رهبری) گروه سلامت خانواده مرکزبهداشت شهرستان کرمانشاه اقدام به نصب دوتخته بنر با موضوعات جامعه جوانتر زندگی بهتر و مناسبترین فاصله سنی بین فرزندان 5-3 سال است.بمدت یک هفته (30 اردیبهشت لغایت پنجم خرداد1398 ) درسطح شهر کرمانشاه با همکاری شهرداری  نموده است. وپیامهای رادیویی مرتبط با اهداف هفته جمعیت درطی هفته مذکورتوسط کارشناس سلامت باروری سرکارخانم زارعی ارائه گردید.

نصب بنر

برگزاری همایش رضایتمندی زندگی زناشویی درراستای تحکیم بنیان خانواده

درتاریخ 1/3/1398 گروه سلامت خانواده مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه به مناسبت هفته جمعیت اقدام به برگزاری همایش رضایتمندی زندگی زناشویی درراستای تحکیم بنیان خانواده درمحل فرهنگسرای گل نرگس نموددر این جلسه سرکارخانم دکتر کاظمی (دکترای سلامت جنسی)در خصوص  روابط عاطفی اجتماعی همسران وتحکیم بنیان خانواده مطالبی رابصورت مبسوط ارائه نمودند.و جلسه با پرسش و پاسخ مدعوین به پایان رسید.

برگزاری همایش 6

برگزاری همایش 4
برگزاری همایش 3
برگزاری همایش 2
برگزاری همایش 1
برگزاری همایش 5

برگزاری همایش روابط عاطفی ، اجتماعی همسران وتحکیم بنیان خانواده

درتاریخ 2/3/1398 گروه سلامت خانواده مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه با همکاری واحد روان به مناسبت هفته جمعیت اقدام به برگزاری همایش روابط عاطفی ، اجتماعی همسران وتحکیم بنیان خانواده درمحل فرهنگسرای کوثرنموددر این جلسه سرکارخانم اجاق (روانشناس)در خصوص  روابط عاطفی اجتماعی همسران مطالبی رابصورت مبسوط ارائه نمودند.و جلسه با پرسش و پاسخ مدعوین به پایان رسید.

برگزاری همایش روابط عاطفی