برگزاری مجمع سلامت منطقه 8 در مورخ 24 بهمن ماه 1398 در محل فرهنگسرای گل نرگس

khc
در مورخ 24 بهمن ماه 1398 مجمع سلامت محله منطقه 8 با حضور رئیس آموزش و پرورش ناحیه یک ، پلیس راهور استان ،مدیر امور آب و فاضلاب منطقه 1، رئیس اجرائیات شهرداری ، شهردار منطقه 8 و دبیران کانون و مسئولین مراکز خدمات جامع سلامت حاج افغانیان ، پردیس و شهید سوری در فرهنگسرای گل نرگس برگزار گردید .

در مورخ 24 بهمن ماه 1398 مجمع سلامت محله منطقه 8 با حضور رئیس آموزش و پرورش ناحیه یک ، پلیس راهور استان ،مدیر امور آب و فاضلاب  منطقه 1، رئیس اجرائیات شهرداری ، شهردار منطقه 8 و دبیران کانون و مسئولین مراکز خدمات جامع سلامت حاج افغانیان ، پردیس و شهید سوری  در فرهنگسرای گل نرگس برگزار گردید.در ابتدای جلسه سرکار خانم رزم پور مسئول مرکز خدمات جامع سلامت حاج افغانیان ضمن خیر مقدم به مدعوین  در خصوص اهداف برگزاری جلسه صحبت نمودند و در ادامه سرکارخانم اقبالی مسئول گروه سلامت خانواده شهرستان در زمینه اهداف تشکیل کانون سلامت و مجامع سلامت مطالبی را ارائه دادند. و سپس به مشکلات احصاء شده ازسوی کانون های منطقه 8 اشاره کردند.. در ادامه  جناب آقای صید مرادی دبیر کانون محله شهید سوری به بیان مشکلات محله سرچشمه و بازار توپخانه  پرداختند و سپس شهردار منطقه 8 و مدیر  امور آب و فاضلاب منطقه 1 به سئوالات مطرح شده از سوی دبیران پاسخ دادند. درپایان جلسه خانم اقبالی از شهرداری و سازمان آب منطقه ایی در خواست نمود که در زمینه کورنا ویروس جدید اطلاع رسانی از طریق نصب بنر انجام گیرد.

کرونا 3
کرونا 1