گام دوم مبارزه با بیماری کووید 19 و فاصله گذاری اجتماعی در حوزه سلامت محیط و کار ابلاغ شد.

khc
کلیه واحدهای صنفی و صنعتی از صبح جمعه 22 فروردین در سامانه ثبت نام اصناف و صنایع به نشانی salamat.gov.ir ثبت نام نمایند
به گزارش وبدا، دکتر علیرضا رئیسی ضمن اعلام این مطلب افزود: بر این اساس مقرر شد کلیه واحدهای صنفی و صنعتی از صبح جمعه 22 فروردین در سامانه ثبت نام اصناف و صنایع به نشانی  salamat.gov.ir ثبت نام نمایند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: ثبت نام از واحدهای صنفی و صنعتی به مدت یک هفته ادامه خواهد داشت.

وی افزود: راهنماها و الزامات سلامت محیط و کار شاغلین و مشتریان با توجه به نوع فعالیت پس از تکمیل ثبت نام به صورت الکترونیک در اختیار افراد قرار خواهد گرفت.

دکتر رئیسی گفت: همچنین برای استفاده از تمامی راهنماها و الزامات می توان به سایت مرکز سلامت محیط و کار به نشانی:  http://markazsalamat.behdasht.gov.ir  مراجعه کرد.

درخواست صدور مجوز فعالیت اصناف و صنایع

مطالب مرتبط: دریافت مجموعه دستورالعمل ها ومطالب آموزشی بهداشت حرفه ای در رابطه با کووید19