برگزاری جلسه برون بخشی بسیج ملی مرحله چهارم کرونا

در تاریخ بیست و هشتم آبان جلسه برون بخشی بسیج ملی مرحله چهارم کرونا(طرح مراقبت محله محور) برگزار گردید. .

در تاریخ بیست و هشتم آبان جلسه برون بخشی بسیج ملی مرحله چهارم کرونا(طرح مراقبت محله محور) با حضور رئیس بسیج جامعه پزشکی استان در دفتر ریاست مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه برگزار گردید. .در ابتدای جلسه آقای دکتر طلوعی ضمن خیر مقدم به مدعوین  دستورالعمل اجرایی مدیریت کووید 19 در گام چهارم بسیج ملی کرونا را بصورت مبسوط تشریح نمودند.درادامه جلسه آقای دکتر منصوری رئیس بسیج جامعه پزشکی استان ضمن تشکر از پرسنل حوزه بهداشت که مدت 9 ماه با تلاش بی وقفه خدمت گذار مردم بودند ، اظهار داشتند هدف کلی این طرح قطع زنجیره ویروس از طریق قطع ارتباط مبتلایان از بدنه سالم جامعه است سپس ایشان به بحث نظارت و همکاری بسیج جامعه پزشکی در این طرح اشاره نمودندایشان تاکید داشتند که در این طرح بایستی سازمان های درگیر طرح  هماهنگ تر ، اجرایی تر و با  نظارت دقیق طرح را بخوبی عملیاتی نمایند. در پایان جلسه شرکت کنندگان در جلسه در خصوص جزئیات طرح با یکدیگر بحث و گفتگو نمودند.
کوید 19 4
کوید 19 3