تاکید آقای دکتر طلوعی بر تسریع در تزریق واکسن کرونا با تشریک مساعی ادارات برای پوشش حداکثری درکرمانشاه

در روز یکشنبه مورخ 23 آبانماه 1400 جلسه شورای اداری شهرستان با حضور فرماندار ، دکتر طلوعی ، سرهنگ بهشتی فرمانده سپاه ناحیه مقاومت بسیج کرمانشاه و روسای ادارات در محل فرمانداری تشکیل گردید.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه در جلسه شورای اداری بر ترریق واکسن با مشارکت ادارات بر پوشش حداکثری در کرمانشاه تاکید نمود. در روز یکشنبه مورخ 23 آبانماه  1400 جلسه شورای اداری شهرستان با حضور فرماندار ، دکتر طلوعی ، سرهنگ بهشتی فرمانده سپاه ناحیه مقاومت بسیج کرمانشاه و روسای ادارات در محل فرمانداری تشکیل گردید. در این نشست آقای دکتر طلوعی در خصوص آخرین وضعیت کرونا و روند واکسیناسیون در جهان ، کشوری و شهرستانی بصورت مبسوط و جامع صحبت نمودند. رئیس مرکز بهداشت اظهار داشت جهت افزایش پوشش حداکثری واکسیناسیون نیازمند برنامه ریزی بر روی واکسیناسیون گروه های هدف دانش آموزی ، دانشجویان ، صنوف ، کارکنان ادارات ، ساکنین مناطق کم برخوردار و روستایی و اقناع سازی جامعه جهت استقبال از واکسن هستیم  وی بر لزوم مشارکت همگانی روسای ادارات تاکید کرد و افزود : با بهره مندی از ظرفیت صدا سیما ، اصحاب رسانه می بایست نسبت به اقناع سازی جمعیت باقی مانده در انتظار تزریق واکسن اقدام نمود. دکتر طلوعی اظهار داشت با بیان اینکه جمعیت قابل توجهی در مناطق حاشیه و کم برخوردار هنوز واکسن نزده اند ، تصریح کرد لازم ست با راه اندازی تیم های سیار و در اختیار گذاشتن خودرو توسط دستگاه های اجرایی ، واکسیناسیون در کرمانشاه را به حد قابل قبولی رساند. آقای رنجبر تصریح نمود  روسای  ادارات موظفند  کارکنانی که به  بدلیل غیر موجه از تزریق واکسن خودداری می نمایند  طبق مقررارت  با آنها برخورد نمایند.در پایان  آقای سرهنگ بهشتی فرمانده  سپاه مقاومت بسیج کرمانشاه  به همکار ی بسبج در برنامه واکسیناسیون کرونا اشاره نمودند. ایشان اظهارداشتند که نیرهای بسیجی از ابتدای راه اندازی پایگاه های تجمیعی  واکسیناسیون مسئولیت حراست پایگاه ها را بعهده داشته و هم اکنون نیز دوشادوش تیم سلامت در پایگاههای تجمیعی و پایگاههای سلامت  مشغول به فعالیت هستند.

فرمانداری 400-8-23 2