فرماندار کرمانشاه: مجاهدت کادر بهداشت در مبارزه با بیماری منحوس کرونا در تاریخ ثبت خواهد شد

فرماندار کرمانشاه در آیین تکریم و معارفه رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه با بیان اینکه بدون اغراق این جمع بسیار جمع ارزشمندی است گفت:من از نزدیک شاهد تلاش و مجاهدت کارکنان حوزه بهداشت خصوصا در اپیدمی کرونا و واکسیناسیون بوده ام که نهایت سپاس و قدر دانی خود و اعضای شورای اداری را به یکایک شما عزیزان تقدیم می کنم.به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان مهندس رنجبر گفت: دکتر شکیبا به عنوان فرمانده حوزه بهداشت از سرمایه های گران سنگ دانشگاه هستند که با کوله باری از تجربه با تلاش شبانه روزی به خوبی بحران کرونا را در استان مدیریت کردند.وی اظهار داشت:شما عزیزان کادر بهداشت در دوره پر از مشقت و التهاب کرونا با جانفشانی و فداکاری از جان همشهریان خود محافظت کردید که اینجانب نه به عنوان فرماندار بلکه به عنوان یک شهروند قدر دان زحمات شما هستم.مهندس رنجبر بیان کرد: به راستی که خاطرات مجاهدت و مبارزه شما با بیماری منحوس کرونا برای نسل های آینده در تاریخ ثبت خواهد شد و همانطور که هم اکنون از رزمندگان اسلام در زمان جنگ تحمیلی یاد می کنیم، آیندگان نیز از شما به خوبی یاد خواهند کرد.وی اظهار داشت: در کنار کادر درمان، پرسنل حوزه بهداشت نیز در طرح شهید سلیمانی و واکسیناسیون خوش درخشیدند و بارها حضورشان را در کوچه و خیابان و بصورت منزل به منزل شاهد بودیم، بر غیرت و شرافت شما درود می فرستم.مهندس رنجبر با بیان اینکه برای دکتر طلوعی که حدود ۵ سال به عنوان رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه عاشقانه کار کردند گفت: همیشه شاهد فعالیت های ارزشمند ایشان به خصوص در طرح واکسیناسیون بودیم، آرزوی سلامتی و عاقبت به خیری دارم.وی همچنین افزود: دکتر نادری نیز کارنامه درخشانی در عرضه خدمتگزاری عرصه بهداشت و درمان در شهرستان اسلام آباد غرب دارند و آمده اند تا راه پر افتخار دکتر طلوعی را ادامه دهند که برای ایشان نیز آرزوی موفقیت و سربلندی دارم.مهندس رنجبر عنوان کرد:کار در شهرستان کرمانشاه با دیگر شهرستانهای استان بسیار متفاوت و مشکل می باشد، زیرا ۵۷ درصد جمعیت استان در شهر کرمانشاه وجود دارد و ۵ شهر و ۵ بخش را تحت پوشش دارد.وی افزود: ما همیشه از مدیران خدمتگزار حمایت می کنیم و از ریاست و معاون بهداشتی دانشگاه در خواست می کنیم، نهایت حمایت همه جانبه خود را از حوزه بهداشت که سلامت جامعه در دستان آنان قرار دارد، بکار گیرند.

۱۸ خرداد ۱۴۰۱ ۱۱:۱۴