تشکیل مجمع سلامت منطقه 8 شهرداری

اولین مجمع سلامت محله منطقه 8 شهرداری در سال جاری در روز دوشنبه 25 مهر 1401 در محل دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه برگزار گردید.

اولین مجمع سلامت محله منطقه 8 شهرداری در سال جاری در روز دوشنبه 25 مهرماه 1401 با حضور نماینده شهرداری منطقه 8 ، دبیران  کانون سلامت محله و مدیران مراکز خدمات جامع سلامت منطقه 8  ، مسئول کلانتری محله و رئیس خانه مشارکت شهرستان کرمانشاه در محل دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه برگزار گردید. در این  جلسه ابتدا اقبالی ضمن خیر مقدم به حاضرین به اهداف تشکیل مجمع سلامت محله پرداختند.مسئول بهداشت خانواه شهرستان اظهار داشتند : مجامع سلامت محله ، محلی برای بررسی   ، تعیین و تصویب اولویت های پیشنهادی کانون های سلامت محله ، هدف گذاری و فراهم نمودن زمینه همکاری های بین بخشی و ایجاد تعامل و هم افزایی میان مردم و بخش های دولتی و غیر دولتی می باشند. سپس  آقای دکتر زنگیشه ایی رئیس خانه مشارکت شهرستان کرمانشاه در خصوص اهمیت مشارکت و نقش مشارکت های اجتماعی  در رفع مشکلات محلات صحبت  نمودند و در ادامه جلسه دبیران کانون سلامت منطقه 8 شهرداری به بیان مشکلات خود منطقه پرداختند  سپس  خانم مشتاقیان کارشناس مشارکت های اجتماعی به اهمیت حضور پررنگ شهرداران مناطق در جلسات  مجمع  اشاره داشتند مشتاقیان گفت : اهمیت تشکیل این مجامع ،بیان مشکلات از زاویه دید  مردم و انعکاس آن به مسئولین می باشد. در پایان  این نشست  نماینده محترم شهرداری به مشکلات مطرح شده درجلسه در حوزه شهردار ی منطقه 8 پاسخ دادند.