تشکیل مجمع سلامت منطقه 4 شهرداری

در روز سه شنبه 26مهرماه 1401اولین مجمع سلامت منطقه 4شهرداری در محل دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه برگزار گردید.

اولین مجمع سلامت محله منطقه 4 شهرداری در سال جاری در روز سه شنبه  26 مهرماه با حضور مسئول روابط عمومی  منطقه 4 در جمع دبیران کانون سلامت محله و مدیران مراکز خدمات جامع سلامت منطقه 4 ، مدیران مدارس تحت پوشش منطقه  در محل دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه برگزار گردید. در این جلسه ابتدا اقبالی ضمن خیر مقدم به حاضرین به  تشریح شیوه نامه اجرایی کانون سلامت محله  پرداختند. سپس دبیران کانون سلامت منطقه 4 شهرداری به بیان مشکلات منطقه خود را عنوان نمودند  . سپس  خانم مشتاقیان کارشناس مشارکت های اجتماعی به اهمیت بکارگیری تجارب استان های کشور در زیباسازی شهر ، حضور پرنگ شهرداران در مجامع سلامت محله مطالبی  را عنوان نمودند و درپایان جلسه آقای رستمی مسئول روابط عمومی شهرداری منطقه 4 به سئوالات مطرح شده پاسخ دادند.

مجمع  7
مجمع  6