عدالت در سلامت و تسهیل دسترسی افراد به خدمات بهداشتی از مهمترین اهداف حوزه بهداشت است

دکتر نادری در آیین تکریم و معارفه رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه گفت: بهداشت یعنی بهبود و سلامت کامل جسمانى، روانى و اجتماعى و تنها به فقدان بیمارى یا عدم نقص عضو محدود نمى‌شود.وی اظهارداشت: ۷۵ درصد عوامل موثر در سلامت خارج از حوزه فعالیت وزارت بهداشت است و سایر وزارتخانه ها، سازمان ها و ادارت و ارگان های مختلف، سمن ها و اصحاب رسانه در ارتقاء بهداشت و سلامت جامعه نقش دارند.به گفته وی در راستای حفظ و ارتقاء بهداشت و سلامت جامعه با چالش هایی مواجه هستیم ازجمله همه گیری بیماری ها، ریزگردها، حاشیه نشینی، تامین آب و غذای سالم که همه اینها نیازمند همکاری و همراهی تمام ادارات با مرکز بهداشت می باشد.دکتر نادری گفت: یکی از مهمترین اهداف در بخش بهداشت، عدالت در سلامت و تسهیل دسترسی افراد به خدمات بهداشتی بوده، به نحوی که همه اقشار جامعه بتوانند از این خدمات به نحو مطلوب بهره مند شوند.وی اظهار داشت:هرچند ارتقای عادلانه سلامت از طریق عدالت در توزیع عادلانه منابع یکی از مهم‌ترین وظایف وزارت بهداشت است. اما عدالت در سلامت نیازمند حمایت و همکاری سمن ها و خیرین است و تامین آن‌‌ تنها از طریق وزارت بهداشت امکانپذیر نیست.به گفته وی لازمه ارائه خدمات مطلوب بهداشتی در جامعه کارگروهی و کار تیمی است که با نهایت دقت و همکاری و همدلی در خانه های بهداشت، پایگاه های سلامت و مراکز جامع سلامت روستایی و شهری به انجام می رسد.دکتر نادری یکی از طرح هایی که جهت بهبود کیفی سلامت افراد در سال های اخیر مورد توجه قرار گرفته، اجرای طرح ایراپن جهت شناسایی افراد در معرض خطر و پیشگیری و کنترل بیماری های غیر واگیر از جمله دیابت، بیماری های قلبی و عروقی، بیماریهای ریوی و سرطان است.وی گفت: پیگیری های لازم در حوزه بهداشت در راستای پرداخت مطالبات پرسنلی، کمبود نیروی انسانی باید مورد توجه قرار گیرد.دکتر نادری از زحمات دکتر طلوعی و دکتر جوکار که خدمات ارزشمندی در راستای ارتقاء بهداشت و سلامت شهرستان کرمانشاه داشتندقدردانی کرد و گفت: تیم مدیریتی و پایش از مراکز بهداشتی درمانی و پایگاههای بهداشتی شهرستان خواهیم داشت و پایش های ستادی در راستای ارتقاء بهداشت و ارائه خدمات مطلوب بهداشتی در این مراکز مورد بررسی دقیق قرار می گیرد .وی با بیان اینکه در بحث پروژه های عمرانی از جمله راه اندازی پایگاه امدادی کوزران به کمک خیریت سلامت نیاز داریم گفت: با همراهی این عزیزان به طور قطع می توانیم در ارتقا بهداشت و سلامت جامعه و ارائه خدمات بهداشتی در نقاط مختلف شهر به ویژه در محله های کم برخوردار و حاشیه شهر گام های موثری بر داریم.دکتر نادری گفت: ساماندهی و بهسازی خانه های بهداشت در اولویت ما قرار دارد، همچنین بهسازی ساختمان مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه از دیگر اقداماتی است که در اسرع وقت با تامین اعتبار مورد نیاز به انجام خواهد رسید.