تشکیل مجمع سلامت منطقه 5 شهرداری

در روز دوشنبه 2 آبان 1401 اولین مجمع سلامت محله منطقه 5 شهرداری در محل مرکز خدمات جامع سلامت ثامن الائمه برگزار گردید.

اولین مجمع سلامت محله منطقه 5 شهرداری در سال جاری در روز دوشنبه 2 آبان 1401 با حضور دبیران کانون سلامت محله در مرکز خدمات جامع سلامت ثامن الائمه برگزار گردید. در این نشست ابتدا اقبالی مسئول سلامت خانواده  شهرستان ضمن خیر مقدم به حاضرین به  شرح اهداف تشکیل مجمع سلامت  پرداختند. اقبالی تصریح نمود : که دبیران کانون سلامت مرکز ثامن الائمه از مدیران توانمند و دلسوزی هستد که با همت این عزیزان کارهای بزرگی از جمله احداث پارک محلی در منطقه مسکن، رفع مشکلات ترافیکی رخ داده است که می بایست تلاش های این عزیزان را ستود و جهت اطلاعات عموم رسانه ایی نمود تا مردم با نقش مشارکت های اجتماعی در سلامت  آشنا گردند. سپس دبیران کانون سلامت منطقه 5 شهرداری به بیان مشکلات منطقه خود پرداختند. و درپایان خانم مشتاقیان کارشناس مشارکت های اجتماعی  اولویت مشکلات مشترک درمجامع را بیان ارائه نمودند.