دستورالعمل های مرتبط باکووید19 (کرونا ویروس ) : نسخه یازدهم راهنمای تشخیص و درمان کووید- ۱۹ در سطوح ارائه خدمات سرپایی و بستری دستورالعمل مراقبت ویروس های جهش(موتاسیون یافته) راهنمای پیشگیری ومراقبت کووید 19(طرح شهید سلیمانی) راهنمای تشخیص و درمان کووید19 در سطوح بستری و سرپایی (نسخه نهم 21 آذر ماه1399) دستورالعمل فعالیت خانه های بهداشت کارگری ویژه پیشگیری و کنترل کرونا ویروس در جامعه کار و تولید راهنمای توانبخشی بعد از بهبودی ازکووید 91 (کرونا) افراد واجد شرایط غربالگری(نسخه یک - اول تیر ماه 1399) راهنمای گام دوم مبارزه با کووید( 19کرونا ویروس) فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط وکار درانواع آزمون ها مجموعه راهنماهای کنترل محیطی برای مقابله با کوید 19 (کرونا ویروس) دستورالمل های مربوط به کرونا ویروس در سامانه سیب( جهت استفاده همکاران مراکز خدمات جامع سلامت): گام دوم مبارزه با بیماری کووید 19 و فاصله گذاری اجتماعی در حوزه سلامت محیط و کار راهنمای گام دوم مبارزه با کووید-19 (کرونا ویروس) فاصلهگذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در برگزاری نماز جمعه دستورالعمل های کرونا ویروس 2019 دستورالعمل کشوری ویژه کرونا ویروس جدید2019 ( وزارت بهداشت) نظام مراقبت بیماری کووید -19 (ویژه کارشناسان ومدیران اجرایی بخش بهداشت) راهنمای گام دوم مبارزه با کووید- 19 (کرونا ویروس) بهداشت دستگاههای تهویه در منازل و اماکن عمومی راهنمای استفاده ماسک ودستکش راهنمای توان بخشی بعد از بهبودی از کونا(کووید19) نحوه مراقبت از بیماران مبتلا به کووید19 باعلائم خفیف در منزل دستورالعمل پیشگیری از کرونا و سایر عفونت های تنفسی حاد واگیر در محیط کار در شرایط همه گیری راهنمای پیشگیری وکنترل کوید – 19 کرونا ویروس ماسک های تنفسی توصیه های بهداشتی در مقابله با کروناویروس جدید( وزارت بهداشت -مرکز مدیریت بیماریهای واگیر) دستورالعمل مراقبت اولیه بهداشتی مراقبت در برابر بیماری تنفسی با اولویت بیماری کرونا ویروس 2019 ویژه ادارات و اماکن عمومی راهنمای پیشگیری وکنترل کوید – 19 (کرونا ویروس) کارکنان حمل ونقل مسافری(خدمه پروازی ، راه آهن ،کشتیرانی ، اتوبوسرانی و ...... راهنمای پیشگیری وکنترل کوید – 19 (کرونا ویروس) نحوه استفاده از وسایل حفاظت فردی در افراد در تماس با بیماران راهنمای کنترل محیطی برای مقابله با کووید 19 (کرونا ویروس) در پایانه های مسافربری ایستگاه های قطار، اتوبوس و فرودگاه راهنمای کنترل محیطی برای مقابله با کووید 19(کرونا ویروس) در اتوبوس های درون شهری و برون شهری راهنمای کنترل محیطی برای مقابله با کووید 19(کرونا ویروس)در خودرو های درون شهری و برون شهری راهنمای کنترل محیطی برای مقابله با کووید 19 (کرونا ویروس)در مترو ، قطار های شهری و برون شهری راهنمای کنترل محیطی برای مقابله با کووید 19(کرونا ویروس)در مراکز ورزشی و استخر های شنا راهنمای کنترل محیطی برای مقابله با کووید 19 (کرونا ویروس)در مراکز جمعی راهنمای کنترل محیطی برای مقابله با کووید 19 (کرونا ویروس)در پارکها، فضای سبز، مبلمان شهری راهنمای کنترل محیطی برای مقابله با کووید 19 (کرونا ویروس)در اماکن متبرکه و زیارتگاهها راهنماهای گام اول مبارزه با کووید 19 (مرکز سلامت محیط و کار) راهنماهای گام دوم مبارزه با کووید 19 (مرکز سلامت محیط و کار) راهنمای کنترل محیطی برای مقابله با کووید 19 (کرونا ویروس) در مراکز جمعی (زندان، پادگان و مراکز نظامی و انتظامی) راهنمای پیشگیری وکنترل ویروس کرونا در محیط کار چگونه از گسترش کرونا در محیط کار جلوگیری کنیم؟ پیشگیری و کنترل کوید – 19 (کرونا ویروس)در محیط کار: راهنمای عمومی بسته آموزشی کرونا ویروس ویژه کارگران بسته آموزشی کرونا ویروس ویژه مدارس بسته آموزشی کرونا ویروس مهدهای کودک بسته آموزشی کرونا ویروس ویژه افراد دارای بیماری مزمن بسته آموزشی کرونا ویروس ویژه دانشجویان و سربازان راهنمای گندزدایی هواپیما در هنگام انتقال مسافر مشکوک به کروناویروس توسط مرکز سلامت محیط وکار راهنمای گندزدایی محیط تهیه شده توسط مرکز سلامت محیط وکار توصیه های مرکز سلامت محیط و کار در خصوص گند زدایی محیط دستورالعمل کار گندزدایی سطوح وضدعفونی دستها(تهیه محلول غلظت مورد نیاز ) راهنمای اقدامات بهداشت محیط در مواجهه با بیماران مبتلا و افراد مشکوک به کرونا ویروس در بیمارستانها و مراکز بهداشتی و درمانی با اضطراب ویروس کرونا چه کنیم؟ حفظ سلامت روان در شرایط انتشار کرونا ویروس (ویژه روان) بسته آموزشی کرونا ویروس ویژه اتباع خارجی چگونه از گسترش کرونا در محیط کار جلوگیری کنیم؟ راهنمای کنترل محیطی بری مقابله با کووید19(کرونا ویروس) در واحدهای صنفی کارگاه نانوایی راهنمای کنترل محیطی بری مقابله با کووید19(کرونا ویروس) در واحدهای صنفی عرضه گوشت ومرغ راهنمای کنترل محیطی بری مقابله با کووید19(کرونا ویروس) در کشتارگاه(دام وطیور) شیوه صحیح پوشیدن و در آوردن وسایل حفاظت فردی وشستن دست راهنمای پیشگیری از مسمومیت و حریق زندگی با کرونا راهنمای مدیریت آب ، فاضلاب، بهداشت و مواد زائد برای کرونا ویروس COVID-19 مهمترین اقدامات خود مراقبتی عمومی هنگام مواجهه با مسافر بیمار یا مشکوک به بیمار نکات مهم در تغذیه دوران نقاهت بیماری19 -COVID دستورالعمل و راهنمای آموزش مدیریت استرس ناشی از ویروس کرونا در جمعیت عمومی(وِزه مراقب سلامت و بهورز) راهنمای پیگیری ارائه دهندگان خدمت در حوزه بیماری کرونا (ویژه پیگیری توسط بهورز / مراقب سلامت / مراقب سلامت ماما) دستورالعمل صحیح مصرف مکمل ویتامین D توصیه هایی برای پیشگیری و کنترل بیماری کرونای جدید در خانواده هایی که سالمند دارند راهنمای پیشگیری و کنترل کرونا ویروس ( کووید 19) کارکنان اداری و خدماتی با حجم بالای ارباب رجوع راهنمای پیشگیری و کنترل کووید – 19( کرونا ویروس) ویژه کشاورزان خانواده و کرونا ویروس جدید(کووید19) راهنمای پیشگیری و کنترل کرونا ویروس بازگشت به کار شاغلین با احتمال ابتلا به کووید 19 راهنمای گام دوم مبارزه با کووید- 19 (کرونا ویروس)فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در بانکها تغذیه با شیر مادر و کرونا (پاسخ به سوالات رایج مراقبین سلامت)