مطالب آموزشی بهداشت محیط :

کتابخانه الترونیک بهداشت محیط( از سایت مرکز سلامت محیط وکار)

 مجموعه رهنمودها و دستورالعمل ها (
پژوهشکده محیط زیست دانشگاه علوم پزشکی تهران)

 

 

10قانون طلایی سازمان بهداشت جهانی برای تهیه مواد غذایی ایمن وبهداشتی

بهداشت آب وآب آشامیدنی سالم

توصیه های بهداشتی در خصوص خریدمواد غذایی

توصیه های بهداشتی درخصوص ایمنی مواد غذایی(بخصوص در زمان مسافرت )

علائم فساد مواد غذایی

 روش سالم سازی میوه وسبزیجات

 استفاده از نمک یـددار مطمئن‌ترین راه برای تامین یـد بدن است:

 تهدید سلامت مردم با تجارت نمک دریا/ اختلالات ناشی از کمبود ید زندگی 1.5 میلیارد انسان را تهدید می کند

توصیه های کاربردی برای مصرف نمک

مضرات استعمال سیگار و قلیان

توصیه‌های بهداشتی به  شهروندان محترم جهت حفظ سلامت خود وافراد خانواده در برابر گرد و غبار غلیظ موجود در هوا

آموزش تصویری شستن دست در 10 مرحله