تاریخچه روز جهانی ایمــنی وبهداشت حرفه ای سال 1391:

28 april

مقدمه:
سازمان بین المللی کار (ILO) از سال 2003 با هدف پیشگیری از حوادث وبیماریهای شغلی مراسمی را در این روز که در ایران مصادف با 8 اردیبهشت ماه است برگزار می کند .روز جهانی ایمنی وسلامت شغلی در واقع یک فعالیت سالیانه بین المللی برای نهادینه کردن کار سالم و ایمن در سرتاسر جهان است که در 28اوریل هر سال این  مراسم برگزار می شود .برگزاری این مراسم یک بخش مهم از استراتژیهای جهانی سازمان بین المللی کار برای ارتقای ایمنی وسلامت شغلی در همه محیط های کاری است .که باعث ارتقای آگاهیهای مردم وهمچنین افزایش امنیت وسلامت در محیط کار می شود .
سازمان بین المللی کار ILO    از برگزاری این مراسم توسط کلیه دولتها ،سازمانها وبخش های خصوصی وکارفرمایان وکارخانجات حمایت وپشتیبانی می کند .

*******************************************************************************
درباره روز جهانی ایمــنی و تاریخچه روز جهانی ایمــنی وبهداشت حرفه ای سال 2012میلادی (1391هجـــری شمسی):

سازمان بین المللی کار جهت روز ایمنی و جهانی بهداشت حرفه ای سال ۲۰۱۲ شعار زیر را دنظر گرفته است:

ترویج ایمنی و بهداشت در اقتصاد سبز

(Promoting safety and health in a green economy)

The 2012 World Day for Safety and Health at Work focuses on the promotion of occupational safety and health (OSH) in a green economy. There is a shift in the world to a greener and more sustainable economy. However, even if certain jobs are considered to be “green”, the technologies used may protect the environment but not be safe at all

1

English [pdf 293KB]    دریــافت پـــــــــــــوستر مــــــــــــــربــــــــــــــــوطه

***********************************************

پیام دکتر وحید دستجردی وزیر محترم بهداشت در خصوص روز جهانی

بهداشت حرفه ای۲۰۱۲

نهم اردیبهشت ماه ۱۳۹۱ مصادف با ۲۸ آوریل ۲۰۱۲ میلادی روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای است و سازمان بین المللی کار در یک حرکت جهانی شعار امسال را “ارتقاء ایمنی وبهداشت در یک اقتصاد سبز” اعلام نموده است.

باعنایت به اینکه اقتصاد سبز محور توسعه پایداربوده و رسیدن به یک اقتصاد سبز با برخورداری از صنعت ومشاغل سبز وکارشایسته امکان پذیر می گردد، زمان آن رسیده که با ورود استاندارهای ایمنی وبهداشت حرفه ای در صنعت، همزمان با مصرف بهینه منابع وحفاظت از محیط زیست، به سبز شدن واقعی صنعت و اقتصاد سبزدر یک توسعه پایدار دست یابیم.برخورداری کشور از مشاغل سبز راهی به سوی ایجادانگیزه وارتقاء بهره وری نیروی کار، توسعه محیط های کار سالم، کاهش حوادث وبیماری ها، توسعه فرهنگ ایمنی وبهداشت حرفه ای در جامعه در کنار سازگاری فعالیتهای صنعتی واقتصادی با محیط زیست است.هم راستایی شعار جهانی سال ۲۰۱۲ با شعار امسال  “تولید ملی ، حمایت از کار و سرمایه های ملی”  که رهبر فرزانه جمهوری اسلامی  اعلام فرموده اند، انگیزه مارا برای ارج نهادن به روز جهانی ایمنی وبهداشت حرفه ای دو چندان نموده است اینجانب ضمن تبریک این روز به تمامی همکارانی که این عرصه را برای خدمت به مردم عزیز کشورمان برگزیده¬اند از درگاه خداوند متعال سعادت، بهروزی و موفقیت همه عزیزان، همکاران و خدمتگزاران جامعه بهداشت حرفه ای را خواستارم.

دکتر مرضیه وحید دستجردی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

برای مشاهده تاریخچه روز جهانی ایمــنی و ســـــــلامت در محـــل کار اینجــــــــــــــا کلیــــــــک کنیــــــــد:

***********************************************

برچسب ها: روز جهانی ایمــنی وبهداشت حرفه ای